Albouwmat bvba
Bredabaan 763
2930 Brasschaat
Fax 03/653.16.32
Mobiel : 0475/79.70.05
Ma - vr 8-12u en14-18u30
Za open
 OPEN TIJDENS BOUWVERLOF

ANTI-WORTELDOEK OF DRAINAGEDOEK

Anti-Worteldoek of drainagedoek extra sterk 115gr/mē :

De Agrotextiel gronddoek of drainagedoek is een geweven doek in polypropyleen die een goedkope en milieuvriendelijke oplossing biedt voor een breed gamma van toepassingen in de land, tuin en bosbouw...

Het gronddoek helpt om gemakkelijk gezonde planten te ontwikkelen en dit door de inspanningen van het onderhoud en het wieden te verlagen.

* Minimale lichtdoorlaatbaarheid, remt de groei van onkruid zonder het gebruik van chemische producten.

* Zeer stevig voor intensief gebruik.Scheurt niet gemakkelijk en weerstaat aan bepaalde   puntlasten,herbruikbaar,gemakkelijk te reinigen.

* Zeer licht,gemakkelijk te verhandelen en te vervoeren.

* Anti-UV behandeling,rotvrij, lange levensduur, behoudt na 5 jaar nog 50% van zijn sterkte.

* Laat water en lucht door en zorgt voor een goede verspreiding van de vochtigheid,men kan vloeibaar   mest gebruiken, luchtcirculatie op de grond.

* 100% polypropyleen, 100% recycleerbaar ,ecologisch.

1 rol = 2m x25m = 50mē


Anti-Wortel doek wit in polyethyleen 110gr/mē :     

Anti-worteldoek is zeer snel aan te brengen en voorkomt onkruid tussen het aangelegde grindpad of bestrating. Het is een sterk non-woven weefsel dat makkelijk op maat kan gesneden worden, ideaal als scheidings- en drainagevlies en tevens rotbestendig.

Een milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden, zonder gebruik te maken van chemische stoffen. Het doek is licht- en waterdoorlatend. Het enige wat je hoeft te doen is de ondergrond egaliseren, het onkruiddoek aanbrengen over het oppervlak, eventueel vast maken met gronddoekhaken en het grind over het worteldoek uitstrooien.

1 rol = 1m x50m = 50mē

Deze informatie is afkomstig van www.albouwmat.be
 
Website by Van Dijck Webdesign
www.VDwebdesign.be