Albouwmat bvba
Bredabaan 763
2930 Brasschaat
Fax 03/653.16.32
Mobiel : 0475/79.70.05
Ma - vr 8-12u en14-18u30
Za open
 OPEN TIJDENS BOUWVERLOF

Albouwmat is gevestigd te Brasschaat op de Bredabaan, ter hoogte van de Pauwelslei.

Wij zijn opgestart als familiebedrijf in 1965 voor handel in bouwmaterialen en we kunnen ook transport en containerservice aanbieden.

Albouwmat is sterk in het stipt leveren van bouwmaterialen en perfecte service te verlenen.Bij ons kan U terecht voor al uw technische vragen en problemen waar wij samen een oplossing zullen proberen te creeren dit zowel voor particulieren als aannemers of karweimannen.

Het bedrijf heeft als sterke troef dat er een enorme voorraad is van bouwmaterialen zoals afwateringssystemen,septische of regenwaterputten, golfplaten, betonprodukten, bakstenen, roofings, pleisters, zand, siergrind, cement, tegellijmen, gyprocmaterialen,ijzerwaren,klinkers voor tuin,terras en opritten,vijverfolies en allerlei toebehoren,enz...  die direct kunnen afgehaald worden of snel kunnen geleverd worden.

Tevens zijn wij ook bekend voor het leveren van klaargemaakte stabilise,chape en droge beton en dit zelfs op zaterdag!

Ons wagenpark bied voor onze klanten een waaier van mogelijkheden zowel voor grote als kleine leveringen zelfs op slecht bereikbare plaatsen.Wij beschikken over een vrachtwagen voor ladingen tot 14ton en met een hydraulische kraan die uitschuifbaar is tot 8m.Het hefvermogen van de kraan varieert tussen de 2 en 8ton.Tevens beschikken wij over een wagen met kipaanhangwagen voor moeilijk bereikbare plaatsen of smalle doorgangen met een max. laadvermogen van 4ton.VOOR SNEL LADEN GELIEVE EERST OP HET NUMMER 0475/79.70.05 TE BELLEN, DANK U.

Boekhouding en administratie tijdens jaarlijkse vakantie gesloten


LEVERINGEN AAN HUIS KAN STEEDS MAAR GRAAG UW BESTELLING OP MAIL PLAATSEN. MAIL : albouwmat@skynet.be

BEDANKT VOOR UW BEGRIP


Voor elke levering,afhaling en bestelling zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.(lees deze in rubriek regels)


De gegevens en fotos op deze website zijn onder voorbehoudDeze informatie is afkomstig van www.albouwmat.be
 
Website by Van Dijck Webdesign
www.VDwebdesign.be