Albouwmat bvba
Bredabaan 763
2930 Brasschaat
Fax 03/653.16.32
Mobiel : 0475/79.70.05
Ma - vr 8-12u en14-18u30
Za open
 OPEN TIJDENS BOUWVERLOF

NIEUW VOOR 2016 : KUNSTGRAS VAN BELGISCHE KWALITEIT !!


Algemene Info

Dit kunstgras beschikt dankzij een unieke verticale structuur over de capaciteit om contstant te innoveren, en dit op elk niveau van de cyclus.

De fabrikant van dit kunstgrass heeft het totale kwaliteits-,productie- en distributieproces in eigen handen. Hierdoor kunt u profiteren van :

* Een portofolio van producten voor elk budget.

* ISO gecertificeerde producten.

* Een 100% Belgisch bedrijf, een 100% Belgisch product.

* 10 jaar productgarantie.

* Constante Research & Development.

* Kunstgras beschikbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.

* Een internationale speler, marktleider in Belgie, regionaal vertegenwoordigd.

* Een standaard afhaling na ontvangst bestelbon, levering binnen 5 werkdagen.

Voordelen van Kunstgras

UITSTRALING

Altijd een mooi frisgroen gazon, vrij van verkleurde en dorre plaatsen.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Met een minimum aan onderhoud behoren maaien,bewateren,onkruid wieden,kantjes knippen,verticuteren,mos bestrijden,bemesten en zoveel meer definitief tot het verleden.

KOSTENBESPAREND

Gedaan met sproeien,meststoffen,pesticiden,bezaaien en aankoop en onderhoud van tuinmachines.

MILIEUVRIENDELIJK

Gedaan met grondwatervervuiling door chemische meststoffen en pesticiden.Geen verspilling meer van kostbaar water om te sproeien.Geen last meer van rookgassen en lawaai van grasmaaiers.Bovendien is kunstgras volledig recycleerbaar.

PROPER

Geen vuil zand of groene vlekken meer aan uw schoeiselen kledij.

HOGE DUURZAAMHEID EN SLIJTVASTHEID

Kunstgras heeft een lange levensduur en een hoge UV bescherming die u verkrijgt via uw certificaat.Tevens is het bestand tegen chloorwater uit zwembaden en uitwerpselen van honden en katten.Het is volkomen slijtvast, zelfs bij intens gebruik door spelende kinderen of huisdieren.

Veel gestelde vragen                      

HEEFT HET KUNSTGRAS ONDERHOUD NODIG?

Natuurlijke materialen zoals blaadjes,katjes van bomen en zaden van omringde vegetatie moeten verwijderd worden.Dit kan met een bladblazer/- zuiger of eenvoudig met een borstel of hark.

IS KUNSTGRAS MILIEUVRIENDELIJK?

Geen verspilling meer van kostbaar water en gedaan met grondwatervervuiling door chemische meststoffen en pesticiden.En daarbovenop is kunstgras 100% recycleerbaar.

KAN KUNSTGRAS VERKLEUREN?

Door toevoeging van een unieke UV stabilisator en de speciale samenstelling van de vezels van het gras wordt verkleuring voorkomen.Kunstgras wordt onder de zwaarste omstandigheden getest op verkleuringen en UV stabiliteit waardoor intense regenval,langdurige zon, vriesweer en hevige hagel geen probleem kunnen vormen.

WAT MET ONTLASTING VAN DIEREN OP HET GRAS?

Kleine uitwerpselen breken op natuurlijke wijze af.Bij grote dieren worden de uitwerpselen best manueel verwijderd, zoals ook het geval is bij natuurgras. Plasjes en dergelijke zijn onschadelijk, de vezels zullen er niet van verkleuren.

WAARVOOR KAN KUNSTGRAS GEBRUIKT WORDEN?

Kunstgras heeft talloze toepassingen zoals tuinen, terrassen, evenemeten,standenbouw,lounges, gevelbekleding, afwerking vijvers en zwembaden, golfgreens en andere sportvelden, showrooms en winkels.

WAT DOE IK ALS IK MOLLEN IN MIJN TUIN HEB?

Indien u tuin onderhevig is van mollen raden wij aan om het kunstgras te leggen op stabilisť. Op deze manier kunnen de mollen het kunstgras niet naar boven duwen en heeft u altijd een mooi strakke gazon.


Installatie

1. GEOTEXTIEL

Na het nivelleren wordt het ganse terrein bedekt met een speciale geotectieldoek.Dit doek zorgt voor drukverdeling en werkt ook als onkruidstopper.Veranker het geotextiel op de paaltjes d.m.v. een nagel.

2.KUNSTGRAS

Rol het kunstgras uit, houd rekening met de vezelrichting.Na het plaatsen en exact positioneren van alle stukken snijdt u het kunstgras precies af in de gewenste vorm.

3.MOEDERDOEK

Snij het moederdoek,waar nodig, om nadien de naden correct te kunnen maken.

4.VERLIJMEN

Leg het kunstgras lijmband tussen de naden over de ganse lengte en breng de lijm aan.

5.NADEN

Rits de naden dicht en wandel nadien een aantal keer over de ganse lengte van de naad.Als laatste wordt het kunstgras vastgemaakt aan de paaltjes.Hierdoor worden al dan niet zelfborende inoxvijzen en rondellen gebruikt.Bekijk het filmpje : Hoe leg ik mijn kunstgras?


Plaatsing

Indien U wenst hebben wij ook een installatieteam klaar staan.Voor meer info kom gerust langs op ons kantoor of stuur een mail met uw gegevens,oppervlakte, en welk type kunstgras dat u wenst te gebruiken. Wij zorgen voor u een complete afwerking zonder zorgen.


Prijzen


U vindt de prijzen terug van ons kunstgras in de rubriek :  Prijslijsten>Kunstgras

Deze informatie is afkomstig van www.albouwmat.be
Website by Van Dijck Webdesign
www.VDwebdesign.be