Albouwmat bvba
Bredabaan 763
2930 Brasschaat
Fax 03/653.16.32
Mobiel : 0475/79.70.05
Ma - vr 8-12u en14-18u30
Za open
 OPEN TIJDENS BOUWVERLOF

GLASWOL, ROTSWOL EN STYRODUR ISOLATIE

Glaswol Knauf Isolatie

Milieu, welzijn, veiligheid en gezondheid: isolatie wordt steeds belangrijker zoals blijkt uit de premies waarop isolatie u recht geeft. Een geslaagde isolatie veronderstelt kwaliteitsvolle producten die aansluiten bij complete systemen. Daarvoor kunt u rekenen op het dynamisme en de knowhow van Knauf.

U kunt ook ons isolatiegamma+techn.fiches raadplegen van glaswol op de site knauf

Rotswol Rockwool Isolatie

Eigenschappen rotswol

Brandveilig
Rockwool rotswol is perfect bestand tegen vuur en verdraagt temperaturen tot boven de 1000 įC. Onder brandbelasting blijft de rotswolstructuur intact. Rockwool rotswol blijft isoleren en de draagconstructie beschermen. De brandveilige Rockwool producten geven geen aanleiding tot het ontstaan van een brand en leveren ook geen bijdrage aan de brandlast. Branduitbreiding kan door een juiste toepassing van Rockwool rotswol voorkomen worden.

Thermisch
Stilstaande lucht is het beste natuurlijke thermische 'isolatiemateriaal'. Rotswol omhult stilstaande lucht en heeft daarom een hoge, natuurlijke isolatiewaarde. Aangezien de Rockwool producten niet verouderen, is een blijvend hoge en gelijkblijvende isolatiewaarde gegarandeerd. Door de wolstructuur grijpen afzonderlijke rotswolplaten naadloos in elkaar. Omdat Rockwool rotswol niet krimpt of uitzet, is deze naadloze aansluiting ook in de toekomst gegarandeerd. Koudebruggen ter plaatse van naden zijn uitgesloten.

Akoestisch
Door de unieke rotswolstructuur in  combinatie met zijn massa heeft Rockwool rotswol uitstekende akoestische eigenschappen. Bij scheidingswanden, zelfs in een relatief lichte constructie, zorgt een vulling met Rockwool rotswol voor een uitstekende geluidsisolatie. De open rotswolstructuur zorgt bovendien voor een hoge geluidabsorptie. Rockwool rotswol is dan ook uitermate geschikt om geluidhinder tegen te gaan.

Vochtgedrag
Ondergedompeld in water neemt Rockwool rotswol minder dan 1,0 vol % vocht op (1 mm per 10 cm). Dit is getest volgens de 'British Standard' BS2972. In Europees verband zal binnenkort de algemene norm 'Producten voor thermische isolatie van gebouwen -Fabrieksmatig vervaardigde producten van minerale wol (NEN-EN 13162)' van kracht zijn. Deze norm geeft aan dat minerale wolproducten niet meer dan 1 kg/m≥  vocht op mogen nemen. De spouw- en vliesgevelproducten van Rockwool zijn reeds getest volgens deze methodiek en nemen gemiddeld slechts 0,05 kg/m≥ op!

Duurzaam
Rockwool rotswolproducten zijn ongevoelig voor veroudering, zodat de eigenschappen gedurende onbeperkte tijd behouden blijven. Ook is rotswol kiemvrij en anorganisch. Het kan daardoor geen voedingsbodem vormen voor bacteriŽn of schimmels. 

U kunt ook ons isolatiegamma+techn.fiches raadplegen van rotswol op de site rockwool

In voorraad : Spijkerflensdekens type 123 in 6,8,10,12dik en 35,45,60 breed.

                  Spouwplaat Rockfit type 431 in 7,5cmdik 100x60

Styrodur Isolatie

Styrodur, het groen of geel gekleurde geŽxtrudeerde hard polystyreenschuim,onderscheidt zich door goede thermische isolatiewaarden,geringe wateropname en hoge drukweerstand.Styrodur is moeilijk ontvlambaar en wordt op kwaliteit gecontroleerd.Omwille van de uitstekende produkteigenschappen wordt Styrodur in de meest verscheiden toepassingen van hoog- tot diepbouw gebruikt.

U kunt het complete styrodur gamma terugvinden op de site van styrodur

In voorraad : Styrodur 3035CN glad Tand en Groef diktes : 2,3,4,5,6dik platen van 2m50x0,6m

                  Styrodur gewafeld voor het bezetten : in 2,4dik 1m20x0,6m

                  Eurathane platen : Styrodur met beide zijde roofing  : 3,4,5 dik 1m20x0,6m

 Deze informatie is afkomstig van www.albouwmat.be
Website by Van Dijck Webdesign
www.VDwebdesign.be